dimarts, 24 de novembre del 2015

CRÒNICA JORNADA 7 SENIOR C.E.VEDRUNA BALAGUER

Primera part igualada en un marcador sense gols, entre el vedruna Balaguer i el Papiol tot i que no així en el terreny de joc en el que el Vedruna ha portat la iniciativa quasi tots els minuts arribant a estavellar fins a quatre pilotes als pals mentre que el Papiol anava a remolc i tan sols ha arribat a incomodar la portería local en un parell de bones rematades que han trobat una excelent resposta en el porter dels de Balaguer Marc La segona part ha començat igual que ha acabat la primera amb les de Balaguer intentant controlar el joc fins que Miqui ha culminat una jugada amb gol i el Vedruna ha agafat ventaja en el marcador la qual ha ampliat Pau seguidament. Amb el 2-0 al marcador el Papiol ha intentat anar a pel partit i en un corner ha aconseguit escurçar distancies, però tot i l’empenta no ha estat suficient i l’actitud del Vedruna s’ha imposat i ha estat altre cop Miqui el que ha marcat el tercer gol agafant una ventatge merecut i que el Vedruna ha aconseguit mantenir amb el seu joc fins a la fi del segon temps.

PATROCINADORS, MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ !